Zoekopdracht plaatsen

Bent u op zoek naar een huurwoning? Bij Housing Experts bent u aan het juiste adres! Met ruim 10 jaar ervaring zijn wij de absolute specialist op het gebied van bemiddeling bij huurwoningen.

We zoeken voor u de juiste woning, buiten het aanbod op onze website, en bemiddelen bij het extern aanhuren onder de voor u meest gunstige voorwaarden. Alleen bij een succesvolle bemiddeling door Housing Experts berekenen wij een courtage ter hoogte van één maand huur exclusief 21% BTW.

WERKWIJZE

1. Neem contact met ons op

Dit kan via telefoon, email of door middel van het online inschrijfformulier. Uw persoonlijke profiel en woonwensen worden met u besproken en in kaart gebracht.

2. Het zoeken, selecteren en aanbieden van uw ideale woningen

Wij doorzoeken de hele markt en maken gebruik van ons grote netwerk.

3. Bezichtigingen

In samenspraak met u en de verhuurder maken we een afspraak om de woningen te bezichtigen. In veel gevallen kan dit ook in de avonduren en in het weekend.

4. Aanleveren benodigde documenten

- kopie geldig legitimatiebewijs
- kopie getekende arbeidsovereenkomst of een werkgeversverklaring met 3 recente loonstroken.


5. Huurovereenkomst

Wij bemiddelen voor u in de onderhandeling met de verhuurder over de prijs, de ingangsdatum, de opzegtermijn, de eventueel aanwezige inventaris/stoffering en overige voorwaarden. Daarnaast controleren wij de door verhuurder opgestelde huurovereenkomst en geven wij u inhoudelijk advies. Na akkoord op de huurovereenkomst kan deze worden ondertekend door beide partijen.

6. Betaling

Na de ondertekening en vóór de check-in dient de betaling van de eerste maand huur, waarborgsom en onze commissie bij ons binnen te zijn.

7. Check-in en sleuteloverdracht

Tijdens de check-in wordt de woning geïnspecteerd. Dit wordt opgenomen in het inspectierapport. Hierin staat de toestand van de woning omschreven op dat moment en de meterstanden worden genoteerd. Hierna vindt de sleuteloverdracht plaats en is de huur een feit.

Heeft u nog vragen we nemen graag contact op!

Bel mij terug voor info!